Halloween Boomstede

Op zaterdag 26 oktober 2019 vond voor de zesde keer de reuze griezelige Halloween spooktocht plaats in het park van Boomstede. Een spannende tocht die voorgaande jaren niet voor niets het nieuws haalde! Voor zowel jong als oud was het weer een leuk evenement als je van griezelen houdt! Natuurlijk waren er weer verrassende, onheilspellende nieuwe dingen! Bekijk de compilatie hieronder!

Tijdens de spooktocht loop je langs plekken waar het daglicht nooit zal komen. Een spookachtige winkelstraat en de begraafplaats komen op deze avond in park Boomstede tot leven. Je komt oog in oog te staan met allerlei enge gedaantes en het zou zomaar kunnen zijn dat je dit jaar ook de Witte Wieven tegen het lijf loopt! Ook is Dansstudio van Harten aanwezig voor extra spektakel! Kortom: als je Halloween écht wilt meemaken, dan moet je hier zeker bij zijn! 

Tip:

oude schoenen of laarzen kunnen geen kwaad!

Verzoek:

we vragen je vriendelijk om niet als (killer)clown verkleed te komen.


In 2021 slaan we het feest nog een jaar over, maar: in 2022 is het Halloweenfeest in Boomstede terug! Heel graag tot dan!
Halloween 2019
We vinden het ontzettend jammer om jullie te moeten laten weten, dat wij vanwege Covid-19 hebben moeten besluiten om het Halloweenfeest in Boomstede dit jaar niet door te laten gaan. Hiermee geven we gehoor aan de aangescherpte maatregelen die afgelopen week door de overheid bekend zijn gemaakt. Het is nog niet bekend wanneer evenementen weer doorgang mogen vinden, maar om organisatorische redenen en omwille van de gezondheid van alle mensen die al maanden van tevoren
Halloween 2019
Hier vind je de compilatie van Halloween Boomstede 2019!
Halloween 2019
Er hebben al heel veel huizen aangemeld voor de Trick or Treat route! Op 26 oktober a.s. is er naast de spooktocht ook Trick or treat in de wijk Boomstede. De kinderen kunnen tussen 18.30 en 21.00 uur bij u langs de deur komen voor Trick of treat.  Hang de flyer zichtbaar achter uw raam als u meedoet! En voor de bezoekers alleen aanbellen bij de huizen met een flyer op het raam. Vergeet niet
Halloween 2019
Aan het begin van de wijk staat het nieuwe bord.
Halloween 2019