Praktische informatie

Start

De spooktocht start bij LTCM Maarssenbroek, Boomstede 566. Natuurlijk kun je hier ook terecht voor een hapje en een drankje.

Spinnenroute

Gezinnen met kinderen onder de 12 jaar kunnen tussen 18.30 en 19.30 uur deelnemen aan de Spinnenroute. Let op: starten met de Spinnenroute kan tot 19.15.

Bloedroute

Volwassenen en oudere kinderen kunnen tussen 20.00 en 21.30 uur deelnemen aan de Bloedroute. Let op: starten met de Bloedroute kan tot 21.15. De spookroutes zijn hetzelfde, maar hebben aangepaste acts, zodat de tocht voor iedereen leuk is.

Let op

Kinderen onder de 12 jaar, mogen alleen deelnemen onder begeleiding van een volwassene.

Deelname aan de spookroutes is op eigen risico. Helaas is de route slechts deels beschikbaar voor minder validen. 


In 2021 slaan we het feest nog een jaar over, maar: in 2022 is het Halloweenfeest in Boomstede terug! Heel graag tot dan!
Halloween 2019
We vinden het ontzettend jammer om jullie te moeten laten weten, dat wij vanwege Covid-19 hebben moeten besluiten om het Halloweenfeest in Boomstede dit jaar niet door te laten gaan. Hiermee geven we gehoor aan de aangescherpte maatregelen die afgelopen week door de overheid bekend zijn gemaakt. Het is nog niet bekend wanneer evenementen weer doorgang mogen vinden, maar om organisatorische redenen en omwille van de gezondheid van alle mensen die al maanden van tevoren
Halloween 2019
Hier vind je de compilatie van Halloween Boomstede 2019!
Halloween 2019
Er hebben al heel veel huizen aangemeld voor de Trick or Treat route! Op 26 oktober a.s. is er naast de spooktocht ook Trick or treat in de wijk Boomstede. De kinderen kunnen tussen 18.30 en 21.00 uur bij u langs de deur komen voor Trick of treat.  Hang de flyer zichtbaar achter uw raam als u meedoet! En voor de bezoekers alleen aanbellen bij de huizen met een flyer op het raam. Vergeet niet
Halloween 2019
Aan het begin van de wijk staat het nieuwe bord.
Halloween 2019