Geen Halloweenfeest 2020 in Boomstede, vanwege Covid-19

We vinden het ontzettend jammer om jullie te moeten laten weten, dat wij vanwege Covid-19 hebben moeten besluiten om het Halloweenfeest in Boomstede dit jaar niet door te laten gaan. Hiermee geven we gehoor aan de aangescherpte maatregelen die afgelopen week door de overheid bekend zijn gemaakt.

Het is nog niet bekend wanneer evenementen weer doorgang mogen vinden, maar om organisatorische redenen en omwille van de gezondheid van alle mensen die al maanden van tevoren betrokken zijn, kunnen we niet anders dan het feest dit jaar over te slaan.

Natuurlijk hopen we er in 2021 weer een fantastisch feest van te kunnen maken, en we hopen jullie volgend jaar dan ook weer terug te zien!

Blijf gezond!

Hartelijke groet,
Halloween team Boomstede

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *